Terugblik op evenement

'' Cocktail de la Rentrée #1'' met Sia Partners

Op dinsdag 14 september kwamen we bij elkaar in het prachtige kantoor van Sia Partners op de 28e verdieping van de Rembrandt Toren. Na anderhalf jaar wachten brak het langverwachte moment eindelijk aan. Ondanks de geldende sanitaire voorschriften was iedereen ontzettend blij en opgetogen om elkaar weer te zien! 

 

De avond was gelijk gezellig, vergezeld met een glas wijn en heerlijke hapjes. Sylvie Craenen, de directeur van de Franse Kamer van Koophandel, nam vervolgens het woord om de leden van de Franse Kamer te bedanken voor hun loyaliteit. De afgelopen maanden hebben aangetoond dat wij inderdaad in staat zijn ons aan te passen, maar ook dat wij behoefte hebben aan menselijk contact en solidariteit. Vandaag weten we het zeker : het beste moet nog komen!

 

Deze hereniging met onze leden werd mogelijk gemaakt dankzij Sia Partners en haar team. Sia Partners is een adviesbureau met een internationaal bereik. Zij heeft meer dan 1800 consultants in 15 landen. De diversiteit van haar werkterrein, onder meer de financiële sector, energie en data science, is de kracht van Sia Partners.

 

 

Nieuwe Leden

Deze eerste Cocktailparty was ook een gelegenheid om enkele van onze nieuwe leden voor te stellen die die avond aanwezig waren: Enovacom, Innovative Tech Off, International French School Amsterdam, Liber Dock et GS in Business.

 

Dank aan de deelnemers die deze avond tot een succes hebben gemaakt en dank aan SiaPartners voor deze geweldige samenwerking; Robert Jan Van VlietJean TrzcinskiJeroen de LaatPaul GeertsMartin HermsenSara Michaux.

We kijken er naar uit om u snel weer te zien! 

[Translate to Néerlandais:]

CLICK HERE TO SEE THE ALBUM 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons